uitvaartverzekering

Geef me je hand en houd me vast
want het is nu zo donker om me heen.

Alles goed regelen

uitvaartverzekering

U heeft een uitvaartverzekering?

Uitvaartverzekeringen zijn er in verschillende vormen. Een naturaverzekering bijvoorbeeld, die diensten en producten verzekert, of een kapitaalverzekering, die geld uitkeert op het moment van overlijden. Wat beide verzekeringen gemeen hebben is dat u altijd de vrijheid heeft om mij in te schakelen als uw uitvaartbegeleider. Ik neem dan contact op met uw verzekeraar en zorg dat de afhandeling en uitbetaling netjes worden geregeld.

Wat kost een uitvaart?

Wat een uitvaart kost, is niet eenvoudig te beantwoorden. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de wensen van de overledene en de keuzes die u maakt. Zo is een begrafenis door de grafrechten duurder dan een crematie, en is een vurenhouten kist goedkoper dan een eikenhouten exemplaar. Samen met u bekijk ik graag de mogelijkheden en wensen binnen uw budget. Kiest u voor mij als uw uitvaartbegeleider, dan ontvangt u uiteraard snel een offerte, waarin ik de te maken kosten voor u transparant op een rijtje zet.

Uitvaartvereniging

Bent u lid van een uitvaartvereniging dan kunnen wij in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn om de uitvaart door mij te laten verzorgen.